Make your own free website on Tripod.com

logo2007.jpg

Over ons

Welcome at the NEWMAN ART GALLERY 2007

Ooit was de Newman Art Gallery maar een droom ... Eerst hebben we in Knokke naar een zeer bijzondere ruimte gezocht : een plaats waar wij onze liefde voor hedendaagse kunst zouden kunnen delen  ... een plaats waar het mogelijk zou zijn, jonge, uitdagende kunstenaren te presenteren. Deze kunstenaren vinden wij voor u overal ter wereld ; wij houden van hen allemaal. Ieder op zijn manier stralen zij enthousiasme, humor, creativiteit, passie uit in hun werk - schilders, beeldhouwers, fotografen, videasten ...  u kan ze bij ons regelmatig ontmoeten, ter gelegenheid van de open deur week ends die wij  organiseren, en die op deze website aangekondigd worden (stuur ons een e-mail, wij houden u graag persoonlijk op de hoogte van onze activiteiten). Onze grootste voldoening zou zijn, dat ook U hun werken graag ziet !

 

 

Indien u een privé-avond of een evenement in de mondaine Knokke wenst te organiseren, is de Newman Art Gallery bijzonder geschikt : in deze exclusieve, onverwachte ruimte kunnen wij alle nodige diensten verschaffen die uw party onvergetelijk zullen maken.

 

En, indien U kunstenaar bent, aarzel niet om contact met ons op te nemen : wij zullen blij zijn, uw werk samen met u te bespreken.  

 

                                     Marc & Manuelle Newman

terug

NEWMAN ART GALLERY
Koningslaan 91 - 8300 Knokke
tel +32(0)479 251867
 
Open op afspraak en tijdens onze opendeur week ends